To COOK UP υπογράφει έναν νέο κύβο-ζωμό για την μαγειρική

Μικρά μυστικά για τους κύβους-ζωμούς

Όταν μαγειρεύουμε κρέας ή κοτόπουλο θέλουμε να μένει μαλακό, σωστά; Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να βεβαιώσουμε ότι με το έντονο σωτάρισμα, το κρέας θα κρατήσει τα υγρά του και δεν θα τα βγάλει στο νερό/σάλτσα. Αν δεν βγάλει τα υγρά του, η σάλτσα δεν θα γίνει νόστιμη. Ο κύβος λοιπόν, κάνει ακριβώς αυτό. Δηλαδή δίνει γεύση στην σάλτσα, χωρίς το κρέας να χάνει τα δικά του υγρά, άρα κρατιέται μαλακό αλλά και νόστιμο.

Οι κύβοι χρησιμοποιούνται σε σούπες, βραστά, μαγειρευτά, σάλτσες, ριζότο, όσπρια, κλπ. και εμπλουτίζουν το γευστικό αποτέλεσμα.

Προσφέρει άμεσα πλούσια γεύση με μια κίνηση, αφού διαλύεται πολύ εύκολα σε ζεστό νερό. Συνδυάζει γεύση, ποιότητα και πολύ οικονομική τιμή.

Υπάρχουν (3) κωδικοί : ζωμός κότας, ζωμός βοδινού και ζωμός λαχανικών

Είτε μαγειρεύετε απλά, καθημερινά, είτε σας αρέσει η εξερεύνηση στην μαγειρική, γευθείτε τους νέους κύβους COOK UP και ανακαλύψτε την διαφορά!

Για να έχετε ακόμα πιο ξεκάθαρη άποψη για την γεύση και την ποιότητα του COOK UP, επιλέξτε την γεύση που σας αρέσει (κότα, βοδινό ή λαχανικά) και δοκιμάστε να φτιάξετε μια απλή σούπα χωρίς πρόσθετα (μόνo 1lt βραστό νερό και 2 κύβους COOK UP). Θα χαρούμε να ακούσουμε την γνώμη σας (info@thk-intradegroup.gr)

Ζητήστε τα στα supermarket