…φρέσκα υλικά που αναμιγνύονται απλά μεταξύ τους δημιουργώντας ένα άριστο γευστικό αποτέλεσμα που αγγίζει την τελειότητα και εμπνέεται από παραδοσιακές συνταγές του κόσμου.

To IN CASA υπογράφει μια σειρά από σάλτσες ζυμαρικών.

Μικρά μυστικά για τις σάλτσες ζυμαρικών

Την ώρα που ζεσταίνουμε την σάλτσα μπορούμε να ρίξουμε λίγο νερό από τα μακαρόνια, έτσι ώστε η σάλτσα μας να “δέσει” ακόμα καλύτερα. Ή ακόμα λίγο φρέσκο λάδι ελιάς που θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας. Τέλος μπορούμε να ανακατέψουμε τριμμένο τυρί (παρμεζάνα ή άλλο κίτρινο σκληρό τυρί) για να την κάνουμε ακόμα πιο νόστιμη…

Εύκολα και γρήγορα έχετε μια γευστική, σχεδόν σπιτική σάλτσα, που “ζωντανεύει” τα ζυμαρικά σας. Και όλα αυτά σε μια πραγματικά οικονομική τιμή.

Υπάρχουν (5) κωδικοί : τομάτα & βασιλικός, τομάτα με ψητές πιπεριές, τομάτα με ελιές, λαχανικά, pesto με βασιλικό.

Δοκιμάστε τις νέες σάλτσες ζυμαρικών IN CASA και απολαύστε γεύσεις που εμπνέονται από την παράδοση και αγγίζουν την τελειότητα.

Για να έχετε ακόμα πιο ξεκάθαρη άποψη για την γεύση και την ποιότητα της σάλτσας ζυμαρικών IN CASA, επιλέξτε την γεύση που σας αρέσει και δοκιμάστε την με τα ζυμαρικά που προτιμάτε. Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε την γνώμη σας. Στείλτε μας e-mail με την γνώμη σας στο info@thk-intradegroup.gr

Ζητήστε τα στα supermarket